DRUMUL CRUCII - 6 Aprilie 2015


Drumul Crucii

Primaria Municipiului Bistrita, Centrul Cultural Municipal ”George Cosbuc” Bistrita, Protopopiatul Ortodox Bistrita si Asociatia ”Drumul Crucii” organizeaza in data de 6 aprilie, 2015 spectacolul de strada – DRUMUL CRUCII – spectacol care reda într-o maniera artistica si pastrand filonul istoric, cele 14 opriri pe care Isus le-a facut pana la crucificare.

In Bistrita este primul an in care vine „ Drumul Crucii” ca spectacol independent de strada in saptamana de dinaintea Pastelui, prin aceasta cautand sa reaminteasca trecatorilor cateva din simbolurile Crestinismului. Nu se face propaganda nici unei biserici ci se vorbeste prin imagini doar despre Isus si crestinism.  Sunt momente de mare dramatism si emotii deosebite care ne transpun intr-o alta perioada istorica.

Suferintele lui Isus sunt aduse in fata publicului asa cum s-au petrecut faptele atunci. Personaje, atitudini, costume realizate de peste 70 de actori, vor aduce la Bistrita atmosfera Ierusalimului  de alt? data. Este un moment unic si cu indemn la meditatie.

Evenimentul va începe de la ora 17:00 si se va desf?sura pe traseul Andrei Muresanu (Apollo) – Strada Crinilor – Prefectura Bistrita – Biserica Ortodoxa de la Coroana – Pietonalul Liviu Rebreanu 
Contact
Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita
Tel: 004 0263 211691
Fax: 004 0263 218560
e-mail: casa_de_cultura_bn@yahoo.com
Bistrita, str. Albert Berger, nr. 10, cod 420009, BN, Romania

 
Noutati
Va informam ca sediul oficial al institutie noastre, momentan se afla in reabilitare totala. In aceasta perioada sediul actual se afla pe str. Liviu Rebreanu, nr. 23 (pe pietonal). Va asteptam sa participati intr-un numar cat mai mare la toate manifestarile si activitatile cultural - artistice organizate sau gazduite de institutia noastra.
Stire publicata in: 30-11--0001 00:00:00

 
NewsLetter
Cei care doresc sa primeasca informatii periodice despre evenimentele noastre isi pot lasa adresa de email mai jos: