Muzica Culta


Muzica Culta

 
 

         Centrul Cultural Municipal”George Cosbuc” Bistrita aduce in fata publicului sau un program variat de muzica culta, incercand sa raspunda exigentelor pe care acesta le ridica. Din program fac parte, lucrari din muzica clasica si romantica,interpretata atat de orchestre cat si de grupuri camerale. Pentru cautatorul de astfel de muzica,afisele noastre prezinta luna de luna, programe care, se doresc a fi pentru cei care cauta, o cale de regasire interioara si de iesire din automatismele vietii cotidiene, facilitate de arta autentica.

         S-au intalnit in acest cadru, muzica clasica si poezia de dragoste, respectiv, recitaluri de vioara din compozitori  celebri si lecturi din creatiile poetilor locali, prilej care ne-a confirmat faptul ca indiferent de prezentul cenusiu si nelinistitor, exista in noi resorturi sufletesti si spirituale care ar trebui sa ne mentina optimisti.

          Printre evenimentele deosebite pe care am reusit sa le realizam, subliniem si prezentarea in cadrul bisericii ortodoxe si a bisericii greco-catolice a unui program de muzica clasica cu mesaj religios,acesta fiind o premiera si totodata un succes. Publicul prezent in numar mare, a primit cu caldura si interes aceste programe muzicale, ceea ce ne face sa  revenim cu respect si daruire, in acest cadru cu incarcatura sacra si in fata acestor oameni minunati.

                                                                                                                                               Florin Vlad

  
Contact
Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita
Tel: 004 0263 211691
Fax: 004 0263 218560
e-mail: casa_de_cultura_bn@yahoo.com
Bistrita, str. Albert Berger, nr. 10, cod 420009, BN, Romania

 
Noutati
Va informam ca sediul oficial al institutie noastre, momentan se afla in reabilitare totala. In aceasta perioada sediul actual se afla pe str. Liviu Rebreanu, nr. 23 (pe pietonal). Va asteptam sa participati intr-un numar cat mai mare la toate manifestarile si activitatile cultural - artistice organizate sau gazduite de institutia noastra.
Stire publicata in: 30-11--0001 00:00:00

 
NewsLetter
Cei care doresc sa primeasca informatii periodice despre evenimentele noastre isi pot lasa adresa de email mai jos: